miercuri, 29 iunie 2011

De ce înşeală bărbaţii?

10
Cum, ce ce? De porci ce sunt, d-aia, fiindcă altfel cum ar putea s-o facă? Adică tu, femeie, găseşti un terchea-berchea, un nenorocit, un nemernic, de care te-ndrăgosteşti, da, pentru că eşti o proastă, o tembelă, o cretină, şi, după ce-i face idiotului ăla toate voile, toate capriciile, îi speli izmenele, îi faci de mâncare, îi faci ... - da’ ce nu-i faci?-  în primul rând îi oferi o altă perspectivă asupra vieţii, faci din el un om, îl educi, că tâmpita aia de mă-sa numai de asta n-a avut timp, îl ajuţi să se despartă de idioţii ăia cu care mai ieşea la o bere, faci din el un om activ şi responsabil (oare), îl sprijini necondiţionat, oricând, îl ajuţi să urce pe scară ierarhică, îi pui ordine în finanţe şi îl înveţi să fie un om econom şi cumpătat, renunţi, de dragul lui, până şi la numele propriu, adică încetezi să mai fii tu însăţi, ei, după toate astea, ce găseşte mai cu cale să facă animalul ăla? Să şi-o tragă cu nu-ştiu-ce curviştină ordinară, care nici nu se compară cu tine, nici la aspect, nici la îngrijire, nici la nimic, că de pregătire nici nu mai poate fi vorba. Păi, futu-i mama lui de bestie, dacă şi-ar fi găsit, aşa, o femeie de condiţie, o femeie de valoare, cum ai făcut tu, cu şeful lui direct ... da, dar era vorba de promovarea boului, de avansarea lui, de mai mulţi bani în casă, de prestigiu social, de toate astea la un loc, şi oricum rămânea în familie ... dar, aşa, să se reguleze cu curva de baby-sitteriţă, care, chipurile, a venit ca să aibă grijă de copil, dar a urcat şi pe tac’su, sau cu nespălata aia de secretară ... asta chiar nu se poate ierta. Ce porc, ce animal, ce nesimţit!


Da, chiar, de ce înşeală bărbaţii? De ce? Asta e o întrebare pe care ei, bestiile, nu şi-o pun niciodată. La ei întrebarea e: de ce nu? Ei nu au nevoie de un motiv, ei au nevoie de un pat, şi, dacă nu-l au, merge şi-o banchetă. Da, ăştia-s bărbaţii, nişte gunoaie, nişte otrepe, nişte târâturi, dar ei arată cu degetul după noi şi ne zic curve, dar ei, ei ... aţi văzut, aţi auzit de vreun curv? Nu, ei sunt sfinţi, ei sunt victime, ei sunt ... dracu’ să-i ia pe toţi!

Acu’, fetelor, vă întreb, aţi întâlnit vreodată o femeie care să vorbească astfel, mă rog, cu notele ei personale? Sunt sigur că da. Şi aşa-i că, după un timp nu prea lung, femeia respectivă şi-a găsit un alt partener, un om blând, bun, înţelegător, ba poate şi cu mulţi bani, cu poziţie, într-un cuvânt, un om cu totul şi cu totul deosebit, adevărata ei jumătate, sufletul-pereche, omul care a ştiut s-o readucă la viaţă, care a recreat-o ca persoană, care a reînvăţat-o să trăiască, care i-a demonstrat frumuseţea vieţii, care a făcut-o să se simtă că o regină şi alte bla-blauri? Şi, nu-i aşa că, după un timp surprinzător de scurt, prinţul fermecat s-a dovedit a fi, de asemenea, o broască râioasă care şi-a bătut joc de ea, de inocenţâ ei, de buna ei credinţă, de dragostea ei nemărginită? 

În general, femeile au exact partenerii pe care-i merită. În general, bărbaţii au exact partenerele pe care le merită. Cine e singur, ori e prea bun, ori e prea prost, dar în rest, cum e turcul şi pistolul, sau orice sac îşi află petecul.

10 Response to De ce înşeală bărbaţii?

29 iunie 2011 la 13:39

la un sfert din articol chiar vream sa ma opresc din citit dar am zis ca merg mai departe, interesant cum ai scris cum ai pus problema (doar din punctul de vedere feminin, parerea mea) dar pot spune ca fraza de incheiere e foarte semnificativa in ce ai vrut tu sa spui.

Barbatul inseala in situatia in care
a) femeia de langa el indiferent de varsta uita sa mai fie femeie, sa se ingrijeasca (pentru ea nu pentru noi)
b) cand se indragosteste de o alta persoana si nu poate sa si controleze sentimentele

30 iunie 2011 la 23:25

eu nu as putea insela.

1 iulie 2011 la 10:41

Barbatul inseala din instinct. Care nu reuseste sa o faca, sunt absolut convins, tinjeste!

Anonim
11 iulie 2011 la 17:17

Din pacate ai si nu ai dreptate.Despre femeile care inseala pentru inetesul material de ce nu spui nimic?Femeile inseala si ele la fel cum si barbatii o fac,doar ca intr-un procent mai mic si in majoritate doar pentru un interes material.Recunosc ca majoritatea barbatilor sunt niste neciopliti,dar nu ii baga pe toti in aciasi oala donsoara,ca nu toti este porci cum nici toate femeile nu este curve.Materialul e bunicel,dar se subintelege frustrarea ta,datorata cu siguranta unui tembel care si-a batut joc de tine.Imi pare rau,dar nu judeca toti barbatii pe baza experientelor tale neplacute.

11 iulie 2011 la 18:47

Anonimule, ai umor ... involuntar. Nici nu mi-ai citit postul. Se incheie cu:
"În general, femeile au exact partenerii pe care-i merită. În general, bărbaţii au exact partenerele pe care le merită. Cine e singur, ori e prea bun, ori e prea prost, dar în rest, cum e turcul şi pistolul, sau orice sac îşi află petecul."
Nu, dragule, niciun tembel nu si-a batut (inca) joc de mine. Tembelii isi bat joc de femeile tembele. Si reciproc.

Eu
14 iulie 2011 la 23:34

Mi s-a parut chiar distractiv articolul, in momentul asta... Dar cand am patit-o... nici nu am mai avut putere sa-l jignesc, a fost momentul care mi-a schimbat viziunea asupra relatiilor dintre femei si barbati...
Din pacate, G.W. motivele pt care inseala barbatii nu au nici o legatura cu femeile de langa ei... Unii inseala doar pt ca si prietenii lor o fac, altii pentru diversificarea "meniului", altii dintr-un fel de frustrare ascunsa "ce tare sunt daca ard cat mai multe".
De cele mai multe ori se intampla cu femei mai putin atragatoare decat partenera lor stabila din cauza propriului lor sentiment de inferioritate. "Sigur sunt cel mai tare barbat din viata amantei"...
Oricare ar fi explicatia minciuna este un lucru f urat!

14 iulie 2011 la 23:48

@Cristina: bine ai venit aici.

Anonim
8 august 2011 la 19:54

si barbatii si femeile "inseala" in egala masura. astea 's discutii ce au la baza complexitati sexuale, drame, etc.
eu cand vreau sa fluier fluier ...

Anonim
27 aprilie 2012 la 22:08

DE CE ANUME ANSEALA BARBATIIIII BLEAHH , PENTRU MOTIVUL CARE TU UNA RETARDATA AI ENUMERAT ASA CA FA VACACA DOMNULI, OITA RATACITA TREZESTETE , CA ESTI PROASTA CA NOAPTEA !

Anonim
1 iulie 2012 la 21:43

mai exact nu se stie de ce anseala un barbat sunt pareri diferite dar un lucri este ceri"viata trebui traita"si an asfel de situati nu uitati totul are o limita antr-un cuvant traieste clipa si mergi mai departe mult succes tuturor.aaaaa si inca un lucru SUPER TARE ARTICOLU AMI PLACE CA ARE SI UMOR ;)

Trimiteți un comentariu